Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Αυτοκριτική


Μετά από μία περίοδο αντίδρασης και έντονου προσωπικού προβληματισμού αντιλήφθηκα-για ακόμη μία φορά - ότι τα πράγματα και τις καταστάσεις πρέπει να τις αξιολογούμε κριτικά πέρα και από αντικειμενικά..
Τόσο η ανάρτηση μου για τον κ.Τενέζο και την απεργία πείνας που συνεχίζει όσο και η τελευταία για τα blogs και τα διάφορα που ακούγονται , ήταν αποτέλεσμα ενός όχι και τόσο συγκρατημένου ενθουσιασμού για κάποιες διαπιστώσεις.
Πράγματι,μπορεί τα blogs να διαθέτουν ένα μεγάλο βαθμό διαπερατώτητας που βοηθά στην αναζήτηση και του τελευταίου στωϊκού για το ποιος είναι ο σάπιος και πιος ο primus στην μπλογκόσφαιρα, εντούτοις διακρίνονται και για το μεγάλο βαθμό ελευθερίας τους. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν παρεμποδίζεται η ασφαλής διαπίστωση και η συλλογιστική πέφτει στο κενό.
Σαφώς και η έρευνα συνεχίζεται ,αναφορικά με την προηγούμενη ανάρτηση, αλλά μάλλον δεν ανήκει στην κατηγορία προσεχώς...
Τουλάχιστον βγήκε το συμπέρασμα πως το troktiko θα έχει ένα σεβαστό χρόνο ανάγνωσης μιας και τα σφάλματα του δεν είναι λίγα..
Όσο για την απεργία πείνας δεν θα μπορούσα να κρύψω τον προβληματισμό μου, για ορισμένα δεδομένα της τελευταίας.Και μόνο οι μέρες του απεργού που έχουν ξεπεράσει για τα καλά τους 2 μήνες αποχής από τροφή με βάζουν σε σκέψει που ήδη κάποιος blogger (info-press) έχει εκφράσει καταγγελτικά -χωρίς οι απόψεις του να με βρισκούν σύμφωνο ή αντίθετο...

2 σχόλια:

baburas είπε...

εννοείται κριτικά φίλε μου.
Αντικειμενικότητα δεν υπάρχει!

σχετικά με την απεργία πείνας δες το Hunger να σκάσεις.

μεγιές για το νιου λουκ
και σου εύχομαι να γίνεις ο λούκυ λουκ των μπλογκ που χτυπάει και φεύγει...

φιλάκια
και καλό Πάσχα!!!

Ανώνυμος είπε...

den kserw an uparxei antikeimenikotita an k kataligw oti en telei den uparxei...to mono sto opoio eimai sigouros einai oti kritika panta ftaneis se ena epipedo proswpikou orthologismou.

oso gia tin apergia peinas...O kathenas opws tin antilamvanete...o Morales ekane apergia peinas maswntas fulla kokas...kalo..

geia xara

(enausma)